Столиця – економічний лідер

Учора в Національному виставковому центрі «Експоцентр України» відбулося відкриття виставки-презентації міста Києва.

Упродовж року столичні підприємства час від часу демонстрували свою продукцію. Нинішній захід – підсумковий. У ньому взяли участь понад 50 провідних підприємств та організацій міста.

Вітаючи учасників та гостей презентації, заступник голови КМДА – начальник Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики Валерій Кир’ян зазначив: «Аби економіку міста представити повністю, недостатньо буде й 10 тисяч квадратних метрів цього виставкового павільйону».

Попри все Київ був і залишається лідером в економічному зростанні. Відповідно до рейтингу, котрий щороку визначає Мінекономіки України, упродовж останніх трьох кварталів Київ посяде перше місце з-поміж регіонів України. За одинадцять місяців цього року обсяги промислового виробництва столиці зросли на 19 відсотків. Щомісяця  столичні підприємства випускають продукції на 1,3 млрд. гривень.

Упродовж чотирьох днів на виставці-презентації міста Києва не тільки демонструватимуть досягнення провідних столичних підприємств. Тут укладатимуть також нові угоди на партнерство та співпрацю, котрі даватимуть змогу випускати продукцію ще кращої якості та у багатшому асортименті.