Алісині чаї

Ще в підлітковому віці, а точніше п’ять років тому, киянка Аліса Камишан почала збирати вегетаріанські рецепти.Нині вона уже третьокурсниця факультету психології Національного авіаційного університету. Чимало рецептів дівчина вигадала сама і не лише для себе. Своїми лікувальними чаями  вона частує маніфестантів на Майдані…Особливо зараз,  коли за нестійких погодних умов, дошкуляють нежить, ангіна і грип. Проте найважче, безперечно, тим, хто приїхав до столиці відстоювати наш вибір з...

Тінь батька – на аукціон

Це раніше духів і примар лякалися, тепер їх намага-ються продати через Інтернет. Саме так зробила одна заповзятлива американка після того, як її маленький синок поскаржився, що по будинку бродить примара і всіляко його лякає. Її не зупинило навіть те, що дитину навідувала тінь її власного батька.Незважаючи на те, що примара діда лякає дитину, жінка запевняє, що тінь не може завдати шкоди нікому з навколишніх. «Мій батько був милою людиною, найтурботливішим з усіх», – запевняє вона потенційних...

Яблука під винним соусом

Великі яблука – 0,5 кг, цукор – 100 г, біле сухе вино – 250 г, жовтки з 3 яєць, ванілін.Яблука почистіть, обережно виберіть серцевину з боку хвостика. У виїмки всипте цукор (половину норми) і спечіть у гарячій духовці. Спечені яблука покладіть  у широкі бокали або на широку скляну тарілку і залийте соусом. Для соусу: жовтки розітріть  з рештою цукру і ваніліном, доливаючи гаряче вино. Поставте в посуд з гарячою водою і збивайте, поки загусне. Якщо соус надто густий, долийте гарячого...