Разом скажемо «Ні!»

Звернення до партійних осередків Української партії «Єдність», усіх партій, громадських організацій і об’єднань України

Дорогі друзі, однодумці!

Сьогодні ми не можемо і не повинні залишатися осторонь доленосних для нашої країни подій. Маніпулювання волевиявленням народу викликали в Україні протест мільйонів людей. Деякі керівники обласних державних адміністрацій, прикриваючись гаслами захисту інтересів громадян регіонів, виступили із заявами, які несуть загрозу територіальній цілісності та національній безпеці нашої країни. Більшість із вас добре знає, що за такими закликами стоять передусім вузькокланові інтереси та страх відповідальності за свої протизаконні дії, а не турбота про пересічного громадянина нашої країни.

Ми звертаємося до всіх, хто стоїть на засадах державності, законності й неподільності народу України. Багато хто з вас працює в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, керівниками і працівниками підприємств та організацій. Сьогодні настав час використати свій авторитет і віддати їх знання, патріотизм на службу народові України. Від вашої зваженої, аргументованої позиції залежить доля нашої держави, майбутнє наших дітей, онуків.

Закликаємо всіх стати на захист державної незалежності. Разом скажемо своє рішуче «Ні!» посяганню на основи національної безпеки України.

З повагою Центральна Рада Української партії «Єдність» голова Української партії «Єдність» О.ОМЕЛЬЧЕНКО