Джулія Робертс мама у квадраті

Американська актриса Джулія Робертс у неділю народила двійню. Дівчинку назвали Хейзел Патрисія, а хлопчика – Фіннеус Волтер. І діти, і матір почуваються чудово.

Вагітність Джулії тривала не без проблем: наприкінці жовтня в неї зненацька почалися перейми, і майбутню маму доставили в лос-анджелеську лікарню. Тоді медикам вдалося запобігти пологам. Однак Хейзел і Фіннеус усе-таки з’явилися передчасно: мати і батько – кінооператор Денні Моудер – чекали немовлят не раніше січня. Проте це не страшно, бо зі здоров’ям малят усе гаразд.

Увесь листопад акторка провела в ліжку – через передчасні перейми лікарі прописали їй такий режим.

Шлюб з Дінні Моудером для 37-річної акторки вже другий, до цього з 1993 по 1995 роки вона була одружена з виконавцем кантрі Лайлом Ловеттом. Одруження з Денні відбулося у 2002 році. Як відомо, першу вагітність їй довелося перервати через рідкісну хворобу крові. Джулія має хворобу Верльгофа, при якій порушується згортання крові та її склад. Через цю недугу медики навіть побоювалися, що пологи можуть закінчитися смертю матері. Але Робертс так хотіла мати дітей, що не злякалася навіть такої серйозної небезпеки.