Травми бувають різними

25 листопада опади у вигляді густого мокрого снігу припинилися, зате посилився мороз. Так у супротивників «помаранчевої революції» несподівано з’явився спільник – ожеледиця. Отже, ймовірність отримати травму збільшилася...

Не обминула «чаша сія» й мене. Потрапив до травмопункту Київської міської клінічної лікарні №12. На щастя рентгенівський знімок заспокоїв. Не втримався від маленького інтерв’ю з лікарями травмопункту.

– Цими днями спостерігається деяке збільшення звернень потерпілих, – розповів він. – Але це травми й ушкодження, пов’язані з тією ж ожеледицею або тим, що людина просто оступилася, спіткнулася. За такого скупчення народу це не дивно. Що ж до травм, які б неминуче траплялися в результаті зіткнень і бійок, то їх навіть менше, ніж буває звичайно, а фактично немає зовсім. Це я заявляю з повною відповідальністю. Та й варто хоч раз побувати на майдані Незалежності, в наметовому містечку на Хрещатику, побачити обличчя тамтешнього «населення», поспілкуватися з ним, щоб раз і назавжди викинути з голови навіяні провладними ЗМІ силові сценарії «помаранчевої революції».
Тут нема чого додати. Думаю, дияволиці на ім’я Ожеледиця ми з Божою допомогою і допомогою чуйних та досвідчених медиків якось скрутимо в’язи.