Друзі, які не продалися

Колишні засновники та учасники «Скрябіна», Сергій «Шура» Гера та Ростик «Рой» Домішевський, вдвох створили новий музичний гурт під робочою назвою «ЕХО».

Попередня версія дебютної платівки складається з дванадцяти композицій, за якими можна визначити напрям творчості новоутвореної групи. Шанувальники «класичного» «Скрябіна» можуть радіти: українська неоромантика повертається. Шура та Рой пишуть пісні, в яких головне місце відводиться смисловому навантаженню текстів. Деякі ж композиції з доробку «ЕХО» можуть започаткувати жанр української сучасної патріотичної пісні. Співає в «ЕХО» здебільшого Ростик Домішев-ський, а кілька пісень виконала Юлія Лорд.

Засновники групи бачать своє ідеальне майбутнє таким: платівки про-даються чималими накладами, а музика все одно залишається «некомерційною». Власне, за такою шоу-бізнесовою схемою існувала колись і група «Скрябін». До речі, окремі роботи «ЕХО» асоціюються також із сучасним «Скрябіним». Так, одна з пісень має назву «Любити любити» (ніби протиставлення до «Любити платити»), а в композиції «Вийде сонце» є такий рядок: «...і не продавай ніколи друзів і себе самого...»