Через розбите серце

Протягом двох тижнів лікарі «швидкої» тричі рятували життя жителю Солом’янського району столиці, який намагався вкоротити собі віку через нерозділене кохання.

Як повідомила співробітник центру громадських зв’язків столичної міліції Тетяна Косиченко, все розпочалося з того, що 24-річний Андрій, охоронець одного з комерційних банків столиці, закохався до нестями у співробітницю банку. Його життя без неї відтоді втратило сенс. На знаки його уваги та компліменти 22-річна симпатична дівчина ніяк не реагувала. Тоді він вирішив привернути до себе увагу в інший, доволі радикальний спосіб – вкортити собі віку. Перша спроба виявилася невдалою – Андрій удома перерізав собі вени під коліном, однак після наданої медичної допомоги вже наступного дня знову зміг вийти на роботу. Про його вчинок так ніхто й не дізнався. Минуло лише шість днів, як Андрій вирішив повторити спробу – цього разу перерізав вени на руках. Лікарям він не зміг пояснити причину свого вчинку, вважаючи, що вони його не зрозуміють. Оговтавшись після скоєного, через п’ять днів Андрій вирішує діяти радикально – перерізати собі горло. Зараз юнак перебуває в одній із районних лікарень столиці...

Ще дві спроби суїциду протягом одного дня було зафіксовано в Оболонському районі. На вулиці Полярній 30-річний чоловік викинувся з шостого поверху. На щастя, самогубець залишився живим, але дістав закриту черепно-мозкову травму голови та закриту травму грудної клітки. Лікарі госпіталізували чоловіка до приймального відділення лікарні швидкої допомоги.
В іншому випадку співробітники міліції, які виїхали на місце події, зафіксували спробу заподіяти собі смерть на проспекті Героїв Сталінграда – з квартири на дев’ятому поверсі вистрибнула 18-річна дівчина. Незважаючи на численні травми, отримані під час падіння, зокрема черепно-мозкову травму голови, закриту травму грудної клітки, закриту травму живота та перелом нижньої щелепи, дівчина залишилася живою. Її госпіталізовано до відділення політравм. Як повідомила прес-офіцер Оболонського райуправління міліції Людмила Скачко, в двох останніх випадках самогубці мали психічні зрушення й перебували на обліку в лікарів.

Інф. «ВК»