На нас рівняється Вкраїна

Дорога київська молодь!
Дорога українська молодь!

Сьогодні Україна потребує вашої любові, вашої солідарності. Ніколи в історії України український народ не дозволяв себе обманювати. З часів Шевченка українці звикли бути вільними від тиску і залякувань, звикли чути правду. Україна – демократична держава, її народ – єдиний. Ми ніколи не дозволимо себе принизити, як це намагалися зробити деякі високопосадові чиновники під час виборів Президента України.

Дорогі друзі! Ви завжди тонко відчуваєте, коли настав час прогресивних змін у суспільстві, ви прагнете і заслуговуєте найкращого майбутнього. Настав час захистити себе і весь український народ від масштабного всеукраїнського обману, який останніми днями нам нав’язують з усіх провладних засобів масової інформації. Нам нав’язують хибну перемогу кандидата у Президенти України від влади. Але ми знаємо, що 3/4 виборців міста Києва проголосували за Віктора Ющенка. Ми знаємо і про те, що за нього проголосувала і вся Україна.

Я пишаюся тим, що є депутатом саме Київради, цієї Ради, яка вже на наступний день після другого туру президентських виборів зібралася на свою позачергову сесію, на якій 75 із 79 присутніх у сесійній залі депутатів прийняли вже відоме вам рішення. І це рішення відразу було підписане Київським міським головою Олександром Омельченком. Сьогодні працівники правоохоронних органів, СБУ, прокуратури, усі державні службовці, службовці органів місцевого самоврядування не повинні забувати, що свою заробітну плату вони отримують із бюджетних коштів, а значить, за рахунок українських платників податків – за ваші кошти, тобто за кошти українського народу, і тому ми не маємо права йти проти свого народу, ми повинні бути разом з народом.

Ми усі повинні захистити свій голос, який пролунав потужно 31 жовтня та 21 листопада і зміцнюється й поширюється щодня по всій країні. На вас рівняється вся Україна.
Дорога українська молодь! Вами пишаються ваші батьки, вами гордитимуться і ваші діти. Ви потрібні Україні, бережіть себе і не піддавайтесь на провокації, але будьте впевненими в собі і вірте у свої сили, у свій народ, у свою Україну.

Слава Україні! Разом ми переможемо!
Завжди з вами, Олександр КУЛИК депутат Київради, начальник Головного управління у справах сім’ї та молоді Київської міської державної адміністрації