Після вбивства... ліг спати

Жахливу картину побачила молодша донька, повернувшись близько одинадцятої години вечора до себе додому. У коридорі, в калюжі крові лежав батько, а поряд спав невідомий чоловік. Почувши, що в квартиру хтось зайшов, невідомий прокинувся і швидко почав збиратися, повторюючи фразу: «Навіщо ти вбила свого батька?». Розгублена дівчина разом зі своїм співмешканцем ніяк не могли прийти до тями, але до приїзду правоохоронців із Подільського райуправління міліції невідомого їм все-таки вдалося затримати.

Як повідомили в центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Києві, вже згодом співробітникам міліції стали відомі усі подробиці скоєного злочину, а, окрім цього, і трагічна доля вбитого чоловіка. Два роки тому, повертаючись додому власним автомобілем, 62-річний господар з родиною потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Двоє пасажирів авто, дружина та теща, загинули на місці. Після цих подій чоловік не знайшов нічого ліпшого, як втопити своє горе у пляшці горілки. Постійні застілля з невідомими людьми стали звичними. Старша донька заміжня і мешкала із сім’єю в окремій квартирі, а молодша – із батьком, своєю донькою та співмешканцем у батьківській оселі. Повернувшись ввечері додому, вона й застала описану картину. За попередніми свідченнями експертів, смерть чоловіка настала від численних побоїв: закрита черепно-мозкова травма, переломи ребер тощо. Сліди крові по всьому помешканню вразили навіть бувалих у бувальцях правоохоронців.

Наразі зловмисник перебуває під вартою та дає свідчення співробітникам міліції. Відомо, що 36-річний житель Київської області приїхав до столиці, аби знайти собі роботу. Влаштувався таксистом, але, здається, полюбляв посидіти за пляшчиною оковитої. Що сталося того жахливого вечора, ще з’ясує слідство. Після випитої дози зловмисник ще не пригадав всіх подробиць трагедії. Попереду слідство та суд, які розставлять усе на свої місця.

Інф. «ВК»