Шана сільським трударям

Шановні працівники сільського господарства !

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Немає жодної людини,  мешканця села або великого міста, яка прямо або опосередковано не була б пов’язана з сільським господарством. Від стану справ у галузі безпосередньо залежить економічне становище країни, добробут і благополуччя мільйонів її громадян.

Місто Київ з його майже тримільйонним населенням є найбільшим споживачем сільськогосподарської продукції, а це  щорічно понад 300 тисяч тонн продовольчого зерна, 161 тисяча тонн м’яса, 713 тисяч тонн молокопродуктів, 800 тисяч тонн картоплі, овочів та фруктів. 92 відсотки цих харчових продуктів виробляються вітчизняними сільгоспвиробниками.

Розуміючи важливість галузі, столиця України тісно співпрацює з усіма регіонами держави, надаючи всіляку допомогу трудівникам ланів в отриманні та реалізації плодів своєї праці. Впевнений, що київська міська влада, віддаючи належну шану трударям села, й надалі активно співпрацюватиме з сільськогосподарськими регіонами країни, зміцнюючи партнерські стосунки моральною, технічною та фінансовою допомогою.

 Дякую за вашу нелегку, але таку потрібну працю. У День працівників сільського господарства бажаю всім трудівникам галузі та споріднених виробництв здоров’я і щастя, добра і достатку. Нехай ваша невичерпна енергія та плідна творча праця  приносять нові здобутки на благо народу незалежної України!

З повагою Київський міський голова

Олександр ОмельЧенко