Чи відбудеться диво з Ділею?!

Едуард Приступа зі своїм проектом «НеДіля» взяв участь у відбірковому етапі конкурсу «Євробачення».

Було відзнято телевізійну версію пісні «My Angel», яка, на думку Ділі, найкраще характеризує стиль і якість його виконання. Рішення про участь у «Євробаченні» було несподіваним для колег та друзів Ділі, оскільки формат творчості музиканта не відповідає естрадному характеру, що переважно притаманний учасникам конкурсу. Ось, скажімо, коментарі учасників групи «Танок на майдані Конго», яку Діля нещодавно покинув саме заради сольної кар’єри.

Фоззі: «Я вважаю, що Діля занадто гарний для цього естрадного «Євробачення». Для участі в цьому конкурсі більше підходять дівчата – такі як Ані Лорак, Євгенія Власова та інші. Хоча досвід Руслани свідчить, що можуть ставатися дива. Тож чому б такому диву не статися з Ділею?!».

Фагот: «Йому потрібно буде знайти якусь «фішку», аби виділитись з усієї тієї одноманітності, яка переважає на «Євробаченні». Якщо Діля зіграє на харизмі, то, гадаю, йому це вдасться».

Нагадаємо, що загалом у відбірковому етапі конкурсу бере участь 75 українських виконавців. Для зручності відбору їх поділили на 15 груп. Демонстрація виступів – на телеканалі «УТ-1». Глядачі віддаватимуть свої голоси за одного виконавця з кожної п`ятірки. 27 лютого 2005 року у Палаці спорту відбудеться виступ 15 фіналістів, з-поміж яких буде обрано єдиного переможця.

Тож саме ви своїм голосом можете визначати, хто представлятиме Україну в фіналі «Євробачення-2005», кого з вітчизняних співаків побачить уся Європа.