Яка долонька у добра

В Україні розпочалася традиційна міжнародна благодійницька акція «Всесвітній день допомоги дітям у МакДональдз». Щоб стати меценатом-благодійником, достатньо лише зазирнути до ресторану «МакДональдз» і купити за гривню таку маленьку, ну майже дитячу, «долоньку».

Продаж простих і зворушливих символів доброчинства триватиме до 19 листопада не лише в столиці України. Харків, Львів, Одеса, Севастополь – усі міста, де є ресторани швидкого обслуговування, пристали до цієї акції. Всі виручені кошти як від «долоньок», так і від продажу картоплі фрі та картоплі по-селянськи, будуть спрямовані на придбання  обладнання, потрібного для центрів соціально-психологічної реабілітації «дітей вулиці». Напрям надання допомоги та центри в Києві, Київській області, Одесі, Донецьку, Дніпропетровську, Миколаєві, Ніжині, Харкові та Черкасах обрано за рекомендацією Міністерства у справах сім’ї, дітей та молоді.

Не соромтеся доброчинства. Зірки естради, музиканти, шоумени, телеведучі, олімпійські чемпіони, громадські та державні діячі закликають підтримати цю акцію.