Тут зустрілися красиві речі

У Торгово-промисловій палаті України відбулася Перша міжнародна виставка красивих речей. «Красиві речі для щасливого життя» – саме ця тема об’єднала понад 70 провідних українських і зарубіжних компаній, які представили вишукані предмети декору, ексклюзивні подарунки, елегантний посуд тощо.

Нині український ринок «красивих речей» розвивається надзвичайно активно. За оцінками експертів, у цій галузі працює понад 10 тисяч підприємств та компаній. Упродовж тільки двох останніх років обсяг ринку зріс майже вдвічі і вимірюється 45-60 мільйонами доларів. Проте особливістю нашого ринку є те, що товари на 50 відсотків постачаються із закордону, зокрема з Китаю, Німеччини, Італії, Польщі, Індії та країн Південно-Східної Азії.

Крім того, компанії з різних країн світу вперше мали таку можливість представити свою продукцію на спеціалізованій виставці в Україні. Вишуканий посуд, ексклюзивні срібні, дерев’яні, шкіряні, бронзові сувеніри, годинники, картини, подарунки з вовни перуанських лам, скриньки, штучні квіти – усі ці речі, що роблять наше життя яскравішим і приємнішим, створюють затишок у нашій оселі і дарують радість близьким, за доступною ціною придбали кияни. Директор компанії «Українські міжнародні експозиції» Наталія Крук каже так: «Виставка стане поштовхом для активного розвитку цієї галузі. Завдяки встановленим новим контактам, компанії, що працюють на ринку, розширять асортимент красивих речей в Україні».