Інформація – ключ до успіху

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!
Щиро вітаю вас із професійним святом!

Діяльність електронних засобів комунікації та зв’язку – неодмінний атрибут цивілізованого суспільства. Ця стратегічно важлива сфера є базою для формування в Україні інформаційного суспільства. Сьогодні, коли в нашій державі утверджуються основоположні принципи демократії, саме електронні засоби комунікації та зв’язку є інструментом корінних економічних і політичних перетворень та культурного розвитку.

Важливою складовою цього процесу є поліпшення якості формування та передачі інформації. Ця якість залежить від праці тих, хто забезпечує роботу радіо, телебачення та зв’язку, впроваджує новітні комунікаційні технології.

На працівників радіо, телебачення та зв’язку покладено також високу відповідальність за поширення ними об’єктивної та оперативної інформації про політичні, соціально-економічні, гуманітарні, інші суспільні процеси і події в Україні та світі.

Завдяки вашій сумлінній праці українська держава інтегруватиметься до глобального інформаційного простору, активно розвиватиме телекомунікаційні технології і посяде гідне місце серед розвинутих країн світу. Вже сьогодні ми бачимо постійне зростання кількості станцій FM-мовлення, телевізійних каналів, користувачів Інтернет-мережі, що розкриває все більше можливостей для всебічного інформування громадян України. Переконаний, що ваш високий професіоналізм і усвідомлення своєї важливої місії приноситимуть усе нові й нові здобутки!

У день свята бажаю вам міцного здоров’я, миру, добра, злагоди у родинах і наснаги у творчому пошуку, який неодмінно увінчається успіхом!

З повагою Київський міський голова Олександр ОмельЧенко