Стати матір’ю ніколи не пізно

Рекорд, нещодавно встановлений 56-річною Елітою Сент-Джеймс із Нью-Йорка, яка народила двійню в такому солідному віці, незабаром буде побито. Через місяць матір’ю близнюків стане жителька Джорджії Френсіс Харріс, якій уже 59!

Утім, між цими двома жінками зовсім мало спільного. Еліта Сент-Джеймс давно мріяла стати матір’ю, але ніяк не могла завагітніти. Лікарям довелося вдатися до штучного запліднення. А вагітність Френсіс Харріс не можна назвати запланованою: жінка лише недавно зрозуміла, що чекає дитину.

Міссіс Харріс (в американки, до речі, уже є 6 онуків і 14 правнуків) 33 роки тому, вирішивши більше не народжувати, перев’язала маткові труби – родина Харрісів, хвала Богові, розросталася й без неї. Але не так давно вона помітила, що стала стрімко гладшати, лікар встановив вагітність, причому двійнею.

Френсіс уперше стала матір’ю 44 роки тому, у 15 років. 2003-го вона розлучилася зі своїм чоловіком, 60-річним Раймондом. Однак і після розлучення вони періодично зустрічалися, щоб згадати молодість. Під час однієї з таких зустрічей Френсіс і завагітніла. Довідавшись, що колишня дружина чекає двійню, галантний Раймонд запропонував їй руку й серце, тож незабаром вони знову одружаться.

До речі, найстарішою породіллею в США поки що залишається Ерселі Кей з Каліфорнії. Вона народила доньку в 63-річному віці.