Кожна людина – потенційний геній

У цьому впевнений засновник космогуманістичного вчення професор Альберт Ігнатенко.

Відомий парапсихолог і «розвіювач» хмар тривалий час жив за кордоном, але нещодавно повернувся в Україну, щоб створити у Києві Академію космогуманізму. Як пояснив Альберт Венедиктович, космогуманізм – це нове еволюційне філософсько-просвітницьке вчення, що пропонує новий науковий гуманістичний шлях вирішення всіх завдань нашого часу. Над новою філософією, яку, до речі, він офіційно запатентував на міжнародному рівні, вчений працював понад 12 років, перевіряючи у різних сферах – від медицини до спорту. За словами професора Ігнатенка, психоінформаційні технології, які він розробив, дають змогу людині виробляти в собі риси лідера, розвивати здатність до прогнозування й моделювання ситуації, формувати захист від негативної інформації. А ще жити 150 років і більше. Самому Альберту Венедиктовичу незабаром виповниться 62. А проте на вигляд він набагато молодший. І все завдяки новій програмі.
Розвивати здібності генія у людині – одне з найголовніших завдань пана Ігнатенка. А головною своєю метою він вважає створення цивілізації високодуховних, надінтелектуальних і фізично здорових людей, які б мали високі творчі можливості.

Вміння працювати з еволюційно позитивною інформацією – ось що, на думку Альберта Венедиктовича, дає змогу людині бути універсалом, самій планувати й будувати власну долю, і, звичайно ж, допомагати іншим.

Про це  і його нова книга «Космогуманістична цивілізація Золотого Століття Творця», яку він презентував під час прес-конференції.