Руслана прилетіла

Епізодично Руслана з’явилася в Києві – повернулася з туру Бельгією та Німеччиною. Зустріч зі співачкою відбулася у напрочуд романтичному місці – аеропорту «Бориспіль».

Крім журналістів, на Руслану чекав її чоловік. Речі ж – сумки з написом «Дикі танці» – ніс за Русланою її помічник. Звідти ж діставав листівки із зображенням Руслани – для шанувальників. Сумки потерті – видно, що багато мандрують зі своєю хазяйкою. «Я вже більше звикла прокидатися в літаку, ніж у ліжку», – зізналася Руслана, пройшовши митницю. Вона прилетіла рейсом з Москви, де брала участь в одноденних зйомках у музичному телепроекті. У цей же час приземлився літак зі Стамбула, і тому в аеропорту було багато турків. Автографи в нашої Руслани вони брали з не  меншим завзяттям, ніж українці.

У рамках промотуру Руслана не тільки рекламує свою платівку «Wild dances» (у Бельгії її офіційний реліз відбувся у понеділок), а й обговорює із зарубіжними колегами питання, пов’язані з проведенням у Києві «Євробачення-2005». «Усі очікують, що воно у нас пройде з не меншим розмахом, ніж церемонія «Оскар», – цілком серйозно вважає Руслана. – Серед безлічі ідей, які виникають постійно, – співпраця з етнічними музикантами, приміром, японськими барабанщиками, які завтра виступлять у Києві».

На початку наступного місяця відбудеться балтійський тур Руслани: 3 грудня – Вільнюс, 4 – Рига, 5 – Таллінн. Відвідувачі цих концертів одними з перших побачать нове шоу співачки. Прем’єра ж відбудеться в Україні. Великий сольний концерт Руслана планує провести у залі, де наступного року й відбудеться ювілейне «Євробачення». Станеться ця радісна подія наприкінці цього місяця. Другу частину листопада співачка планує присвятити репетиціям нової шоу-програми.

А нещодавно Руслана взяла участь у зйомках документального проекту «Портрет України», де виступила в ролі гіда по найцікавіших куточках рідної країни. Стрічку знімають два німецьких телеканали.

Перед представниками ЗМІ Руслана все ще не зізнається, прихильником кого на виборах президента вона є. «Єдине, що з цього приводу скажу: я – українка», – усміхається співачка.