Страх узяв гору над здоровим глуздом

До чергової частини Деснянського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на проспекті Маяковського виявлено труп 50-річного чоловіка. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як повідомили в прес-службі столичної міліції, видимих ознак насильницької смерті на тілі потерпілого експерти не виявили.

Попередній висновок лікарів – отруєння  невстановленою речовиною. Після  ретельного  огляду стало відомо, що чоловік загинув від колото-проникаючого поранення в  ділянці серця.

Співробітники карного розшуку Деснянського райуправління міліції запідозрили співмешканку вбитого.

Як з’ясувалося під час  слідства, співмешканці зловживали спиртними напоями, після кожного застілля в них виникали сварки. Чоловік дозволяв собі інколи й підняти руку на жінку. Вона дуже боялася його, тому того дня, випивши оковитої, вирішила раз і назавжди припинити знущання над собою. Вхопила ножа та вдарила ним  приятеля  по чарці в груди. Наразі жінка  перебуває під вартою.
За  цим фактом прокуратура Деснянського району порушила кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Інф. «ВК»