Наші в Лондоні

У Лондоні розпочала роботу Міжнародна туристична біржа «WTM – 2004». Український туристичний стенд на ній відкрили Надзвичайний і Повноважний посол України у Великій Британії Ігор Мітюков та заступник голови КМДА Михайло Поживанов.

Коментуючи на наше прохання цю подію, Михайло Поживанов, зокрема, сказав, що спільний стенд «Україна туристична» представляє понад 30 туристичних компаній майже з усіх регіонів України. Особливо виділяються експозиції з Києва, Львова, Криму, Закарпаття.

– Київська делегація має на меті привернути увагу потенційних інвесторів до нових туристичних можливостей столиці, – зазначив Михайло Поживанов. – Ми зацікавлені стимулювати й темпи зростання в’їзного туризму. Враховуючи тенденції розвитку світового туризму, під час презентаційних заходів та переговорних зустрічей наша делегація акцентує увагу на можливостях розвитку саме ділового, конгресового та виставкового туризму.

Першими український стенд оглянули міністр спорту і туризму РФ В’ячеслав Фетісов та діячі російського туристичного бізнесу. До участі в переговорах з київською делегацією зголосилися представники відповідних муніципальних структур Мюнхена, Варшави, Праги.

Інф. «ВК»