Смерть на будівництві

Учора на вулиці Бориславській, на будівельному майданчику, смертельно травмувався 43-річний робітник. Трагедія сталася, коли готували траншею для фундаменту. Внаслідок зсуву ґрунту обвалилася бетонна плита і придавила будівельника. Потерпілого витягли з-під завалу, але травми, що їх отримав чоловік, були смертельними.

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, у столиці це вже другий смертельний випадок на будівництві за останній тиждень. У неділю в Києві загинув 22-річний будівельник. Трагедія сталася на спорудженні елітного котеджу на вулиці Героїв Сталінграда, 10. Близько 16.30 там обвалилася цегляна перегородка і завалила двох робітників. Рятувальники 25-ї частини витягли людей з-під уламків, але врятувати 22-річного хлопця не вдалося. Іншого будівельника госпіталізували в тяжкому стані.
За фактом трагедії проводиться розслідування.

Неприємний запах відселив 120 осіб

З Оболонського району Києва повідомили, що в будинку №43 на вулиці Героїв Сталінграда – різкий неприємний запах. У зв’язку з цим 120 осіб, серед яких 32 дитини, евакуйовано, повідомила старший інспектор центру пропаганди МНС у місті Києві капітан внутрішньої служби Наталя Бистра.

Рятувальники, які прибули на місце події, з’ясували, що пари леткої рідини невідомого походження поширилися зі сміттєпроводу.

Інф. «ВК»