Кіркорову пороблено

Негараздам у житті Філіпа Кіркорова нарешті знайдено пояснення. Виявляється, великий любитель римейків – причинний. Принаймні, так вважає курський астромаг із гучним ім’ям Павсекакій. На його думку, поквитатися із Кіркоровим вирішив один із його колег по шоу-бізнесу, на ім’я Олег, Іван чи Олександр. Цей негідник, за словами мага, викрав у Філіпа пасмо волосся і передав його злому чаклунові, який виготовив ляльку з воску і застромив у неї волосся співака.

Тепер Філіп цілковито підвладний лиходієві. Так сильно зіпсувати музикантові життя, на думку Павсекакія, можуть лише сибірські майстри вуду. Один із них і зробив співакові причину майже 15 місяців тому.

Відтоді Кіркоров устиг витратитися на провальний мюзикл «Чикаго», вкласти багато коштів у Стоцьку, нецензурно вилаяти ростовську журналістку. Кажуть, співак регулярно обзиває працівників ЗМІ образливими словами. Напевно, через причину вуду в нього розвинувся синдром Туретта, коли людина періодично лихословить без жодної на те причини.

Павсекакій стверджує, що може допомогти бідоласі. Він готовий зняти причину безплатно і вже надіслав Філіпові електронного листа. Чи скористається співак допомогою, невідомо, повідомляє «Утро.ru».