Корчинський одягнув… краватку

Партія «Братство» та її лідер Дмитро Корчинський вирішили відмовитися від скандального іміджу. Результати першого туру виборів спонукали їх змінити тактику.

Революціонери виявилися не надто популярними. Тепер братчики не лякатимуть виборців, а леститимуть їм.

Несподівано «Братство» здобуло на виборах у п’ять разів більше голосів, аніж очікували його члени – аж... 49001 (0,15%). Це нібито свідчить про великі перспективи, адже в партії знайшлося стільки прихильників.

Лідер «Братства» заявив, що його «антибюрократична» боротьба не принесла успіху. Бо ті виборці, чиї інтереси братчики нібито захищали, зовсім не захотіли голосувати за Корчинського. І він поскаржився на їх невдячність. Не виручили його й жителі Придністров’я, яким він так поривався допомогти.

Саме тому партія стане менш революційною. На доказ цього Корчинський організував чергове шоу. Два бритоголових молодики в майках і з татуюванням свастики раптово перевдяглися у білі сорочки та краватки. Таким нібито буде новий образ «Братства». Братчики вирішили уникати бійок, бо телебачення висвітлює скандали і не звертає уваги на іншу їхню діяльність. Виявляється, у партії є не лише хулігани.

Вирішив Дмитро Корчинський і долю голосів своїх виборців у другому турі. Вони дістануться тому кандидатові, який проведе яскраву кампанію й зможе якось здивувати його. Цей претендент отримає «приз глядацьких симпатій». Братчики влаштують конкурс «Останній герой», де й розіграють свої аж 49 тисяч голосів.