Милосердя – професійна риса

Шановні працівники соціальної сфери!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Сьогодні столиця України є безумовним лідером у державі та  прикладом для інших регіонів у наданні соціальної допомоги і підтримки малозахищених верств населення.  Завдяки вашій самовідданій праці і високому професіоналізму в Києві восьмий рік поспіль успішно реалізується найпотужніша в Україні соціальна Комплексна програма «Турбота». Рік у рік її фінансування збільшується і 2004 року на допомогу пенсіонерам, багатодітним сім’ям, інвалідам, ветеранам, іншим уразливим категоріям громадян у міському бюджеті передбачено понад 142 мільйони гривень.

У столиці створено розгалужену інфраструктуру обслуговування громадян похилого віку та інвалідів. Люди з порушенням опорно-рухового апарату користуються послугами спеціального транспорту. Обладнані та працюють спеціалізовані будинки для самотніх громадян. У місті немає проблем із забезпеченням інвалідними колясками, милицями, слуховими апаратами, а також із протезуванням.

Унікальними можливостями володіє мережа соціальних послуг для сімей, дітей та молоді, яка сформувала організаційні засади для соціальної допомоги дітям та молоді з різними життєвими обмеженнями. І нині  в Києві діє 75 спеціалізованих служб, де отримують різноманітну допомогу майже двісті тисяч юних киян.

Дорогі друзі! За цією роботою – людські долі, милосердя і наполегливість багатотисячного колективу працівників соціальної сфери. Ви щоденно сприяєте підвищенню рівня правосвідомості громадян, вихованню чуйного ставлення до людей, які потребують опіки. Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є вашою характерною професійною рисою і притаманне всім працівникам соціальної сфери, а ваша щоденна копітка робота    зміцнює довіру людей до влади.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, справжнього людського щастя та успіхів у вашій благородній справі. Нехай у ваших родинах завжди панує атмосфера домашнього затишку й  тепла, любові і миру!

З повагою, Київський міський голова Олександр ОмельЧенко