Бандит поранив міліціонера

Співробітники карного розшуку Деснянського району затримали зловмисника, який завдав два ножових удари працівникові міліції. Інцидент стався вранці на зупинці громадського транспорту на проспекті Маяковського. Свідками події стала велика кількість людей, які їхали на роботу. Як повідомили в центрі громадських зв’язків столичної міліції,  двоє молодиків намагалися пограбувати подружжя – відібрати щось у жінки. Звісно,  її чоловік намагався протистояти грабіжникам. Він тримав одного з них за одяг, а гурт людей на зупинці байдуже спостерігав за цією сценою. У цей час на роботу поспішав і співробітник карного розшуку Деснянського райуправління міліції. Побачивши таку картину, оперативник кинувся затримувати зловмисників.

У сутичці один із зловмисників двічі вдарив правоохоронця ножем. Після того обидва правопорушники з місця пригоди втекли. Водій приватного таксі, побачивши пораненого чоловіка, доставив його до лікарні швидкої медичної допомоги. Правоохоронцю зробили операцію. Лише завдяки професіоналізму медиків його вдалося врятувати, оскільки одне з поранень було проникаючим.

Одного зловмисника, який поранив правоохоронця, затримали. Ним виявився 24-річний житель Дніпровського району столиці, який уже порушував закон (майновий злочин). За місцем проживання підозрюваний не з’являвся півроку. Він ніде не працює.

Інф. «ВК»