До «Ветерана» з кошиком

Оновлений магазин «Ветеран» на вулиці Красилівській, 2/3  та їдальню, де малозабезпечених годують обідами безплатно, відкрили днями у Голосіївському районі столиці.

Магазин збудували вісім років тому і обслуговувало в ньому тільки інвалідів війни. Тому приміщення вже потребувало ремонту, а обладнання – заміни.

На початку цього року Комітет інвалідів району звернувся до голови Голосіївської райдержадміністрації Тетяна Строкань з проханням допомогти. І районна влада ухвалила рішення провести капітальний ремонт, повністю замінити обладнання і максимально наповнити полиці товаром. Тепер в оновленій споруді можна побачити не лише ветеранів, а й інших людей похилого віку.

Планується й надалі розширювати мережу їдалень для малозабезпечених жителів району, повідомили у прес-службі РДА. У центрі Голосієва відкриють ще один такий пункт соціальної допомоги.  Поряд із магазином «Ветеран». На ремонт район виділив майже 238 тисяч гривень.

В урочистому відкритті соціального комплексу взяли участь голова Голосіївської райдержадміністрації Тетяна Строкань, голова районного Комітету інвалідів війни та Збройних сил Борис Стеля, голова Ради ветеранів війни Михайло Шаля. До відкриття комплексу на замовлення районної держадміністрації виготовили 3 тисячі дисконтних карток. Отже, ветерани та інваліди Голосієва можуть купувати товари в оновленому магазині із 10-відсотковою знижкою.