Зробимо мудрий вибір

Шановні кандидати на пост Президента України!

Наближається доленосна подія в історії нашої незалежної держави – вибори Президента України.

Результат цього волевиявлення стане вирішальним етапом для подальшого демократичного розвитку суспільства, забезпечення прав, свобод і добробуту кожної людини. Саме тому вибори Президента мають відбутися на засадах прозорості, відкритості, толерантності та цивілізованої політичної конкуренції.

Усвідомлюючи свою історичну місію  та відповідальність перед суспільством, ми, кандидати на найвищу посаду у державі, повинні зосередити зусилля на створенні умов для здійснення громадянами вільного, свідомого вибору.

З метою недопущення негативних процесів, здатних дестабілізувати політичну ситуацію в країні, закликаю кандидатів у президенти та їх прихильників чітко дотримуватися Конституції і законодавства України, а також європейських норм і стандартів політичного суперництва у цей відповідальний момент.

Саме від нашої виваженості та мудрості великою мірою залежить громадський спокій в країні, а також зміцнення авторитету України у світовому співтоваристві.

Я звертаюся до кандидатів на пост Президента України, всіх органів державної влади та органів місцевого самоврядування, до керівників підприємств, установ і організацій, до кожного виборця з проханням зробити все можливе для того, щоб вибори пройшли організовано та конструктивно! Адже успішне проведення вільних, чесних і справедливих виборів та визнання суспільством їх результатів – важлива ознака демократичної зрілості держави.

Бажаю усім претендентам на найвищу посаду у державі гідно завершити передвиборну кампанію, а українському народу – зробити мудрий вибір заради щасливого майбутнього нашої держави.

З повагою кандидат на  пост Президента України, Голова Української партії «Єдність», Київський міський голова Олександр ОмельЧенко