«Дідусевий еліксир» оберігає від недуг

Добре той чинить, хто дбає про власне здоров’я ще змолоду. А ще – шукає поради і зцілення у матінки-природи. Сучасна медицина теж стверджує, що лікування природними засобами достатньо ефективне, фізіологічне і найбезпечніше. Особливо помічні фітозасоби у разі хронічних, задавнених недуг. Адже не можна воднораз відновити ті процеси, які руйнували і розбалансовували організм упродовж років.

Ліки ж із трав, що справляють м’який, але водночас і потужний вплив, роблять іноді справжнє диво – відновлюють сили для боротьби з недугою, коригують взаємодію різних органів і систем, зміцнюють підмурівок імунітету. Розумна комбінація різних компонентів у рослинних засобах дає змогу вплинути не лише на хворий орган, а й на організм в цілому, до того ж вплинути всебічно, підсилюючи чи пом’якшуючи дію різних складників.

«Рослини – друзі, які завжди поруч», – так говорив відомий травознай Леонід Павленко, який використовував рецепти цілющих сумішей, які складали і перевіряли ще його предки впродовж двох століть.

Серед них – такі універсальні рослинні засоби, які запобігають ускладненню певних хвороб, призупиняють їх розвиток, діють профілактично і впливають на основні причини недуг. Ці засоби кожна людина може застосовувати самостійно (з огляду на свій діагноз). Найцінніші рецепти родини травознаїв Павленків лягли в основу виготовлення «Дідусевого еліксиру», який підвищує адаптаційні можливості організму й поліпшує роботу окремих систем.

«Дідусевий еліксир» – водно-спиртова настоянка різноманітних трав. У чому ж їхня сила, чим відрізняються від інших засобів? Відповідь така: будь-який синтетичний препарат, створений людиною, містить один або кілька компонентів – копії речовин, які містяться в рослинах. А у фітотерапевтичному засобі діє весь ансамбль біологічно активних речовин, закладених самою природою у її унікальні творіння – рослини.

«Дідусевий еліксир» № 5, приміром, настояний на листі чорної смородини, вишні, берези, щавлю лікарського, верби білої, горобини звичайної, кореневищі пирію, трави суниці лісової, гречки, щитнику чоловічого, маренки, цикорію, квітах акації та бузини. Основне його призначення – нормалізація роботи дихальної системи. «Дідусевий еліксир» № 4 теж багатокомпонентний, він рекомендований для поліпшення роботи печінки, жовчного міхура та жовчних протоків. «Дідусевий еліксир» № 3 – засіб, який нормалізує діяльність органів травлення. «Дідусевий еліксир» № 2 – для поліпшення роботи нирок та сечового міхура. «Дідусевий еліксир» № 1 сприяє процесу кровотворення, поліпшує діяльність серцево-судинної системи, сприятливо впливає на нервову систему, зміцнює сон.

Засоби прості у застосуванні – вживають по 30 крапель тричі на добу курсами по 30 днів. Показання до застосування і склад кожного виду еліксиру міститься на флаконі. Цікаво, що еліксир можна придбати як у роздрібному продажу, так і замовити поштою. Разом з еліксиром ви безоплатно отримаєте книги Леоніда Павленка про лікувальні властивості рослин.