Жінка рідкісного таланту

Уперше про цю незвичайну жінку я довідався два роки тому. У моєї знайомої зник син. Пішов з дому і не повернувся. Мати була у відчаї. Їй порадили звернутися до ясновидиці. Та, вислухавши знайому, заспокоїла її, розповіла, що син живий, здоровий і через кілька днів повернеться. Так і сталося.

Пізніше почув розповідь батька школяра Сергія про те, що Світлана Савеліївна Шостак, так звати цю талановиту жінку, повернула його синові сон.

Згодом ще одна розповідь про те, як ясновидиця поставила на ноги молодого чоловіка, тривалий час прикутого до ліжка. І ось я на Подолі, в приміщенні, де веде прийом цілителька.

Нарешті з хвилюванням відчиняю двері, заходжу в маленьку кімнатку. На невеличкому столику – ікона, горять свічки. На дивані – приємна, усміхнена, звичайна жінка з лагідними, сповненими доброти і цікавості очима. Через хвилину-другу я був спантеличений поставленим мені діагнозом. Здивуванню не було меж: вона називала всі мої болячки, про які я знав раніше, а також нові.

– Якщо не секрет, як вам це вдається без відповідної апаратури, аналізів? – запитую Світлану Савеліївну.

– Завдяки Божому дару, – каже ясновидиця, – я бачу наскрізь людину, кожен її орган, кожну судинку, кожну кісточку. Своїм біоенергетичним полем впливаю на хворий орган, коригую його енергетику. Сам процес цього впливу дуже втаємничений, сакраментальний – ним керує воля Божа.

Розговорилися. Виявилося, бабуня Світлани Савеліївна була відомою на Черкащині цілителькою. До неї по допомогу йшли люди за сотні кілометрів. Вона й справді допомагала, ставила на ноги лежачих, заліковувала занедбані рани, допомагала жінкам позбутися безпліддя, підказувала, як повестися людині в тій чи тій ситуації. Вона добре знала лікувальні властивості трав, силу природи. Усі ці секрети бабуня передала улюбленій внучці, вірила, що вона продовжить її справу.

У дівчинки дуже рано проявилися здібності бачити те, чого не бачили її однолітки. Вона багато читала, із задоволенням навчалась. Згодом збагнула, що живе в ній якась незвідана сила. Але не поспішала заявляти про себе, про своє вміння. Вважала, що не має на це права.

Згодом доля звела її зі священиками Свято-Данилівського монастиря, з якими вона мала довгі, надзвичайно цікаві розмови, змогла поділитися своїми сумнівами, попросити поради, допомоги. Зрештою, настав день, коли молодій Світлані був виданий церковний дозвіл на лікування людей. Ліцензію на лікувальну практику видало й Міністерство охорони здоров’я.

Сьогодні вже й важко сказати, скільком людям допомогла повернути радість життя ця незвичайна жінка з Божим даром яснобачення, талантом цілительки. До неї йдуть і йдуть люди. Добра слава про ясновидицю передається з уст в уста. Свій талант вона щедро віддає тим, хто потребує допомоги. Часто звертаються хворі, яким традиційна медицина не змогла встановити діагноз. Світлані Савеліївні це вдається. Кілька хвилин – і з допомогою даних їй Богом сил і яснобачення ставить найскладніші діагнози, зокрема хвороб крові. Лікує хвороби, пов’язані з порушенням обміну речовин, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, крові, дихальної системи, кісток, навіть деякі онкологічні захворювання підвладні цілительці.

Вона допомагає людині позбутися руйнівного впливу прокльонів, зурочень, заклять. Дає поради щодо одруження, майбутньої роботи, бізнесу, будівництва чи купівлі житла, далеких подорожей.

Контактний телефон ясновидиці – 443-39-01.

Петро БОЙКО