Корикова задерла носа

У популярної російської акторки, героїні серіалу «Бідна Настя» Олени Корикової, схоже, не на жарт запаморочилася голова від успіхів. Відчувши себе справжньою зіркою, вона залишила не лише чоловіка, з яким прожила сім років, а й театр «Современник».

Власне, саме завдяки одному з найкращих російських операторів-кліпмейкерів Максимові Осадчому, що запропонував руку й серце юній і вродливій матері-одиначці, Корикова й стала відома широкому загалові. Бо це він знімав мало тоді відому акторку в знаменитих відеокліпах Алли Пугачової, Леоніда Агутіна, Дмитра Малікова та Філіпа Кіркорова. Тепер же Олена повернулася до своєї квартири на Кутузовському проспекті, аби «почати життя з нуля», бо чоловік уже не встигає за запитами зірки, що постійно зростають. На одній із недавніх московських тусовок вона з’явилася в дорогому діамантовому кольє, яке, за її ж словами, подарував не Максим.

А тепер Олена Корикова залишила ще й театр «Современник», причому зробила це без попередження, за два тижні до відкриття сезону. Театру довелося терміново шукати їй заміну на роль у спектаклі «Біси» за Достоєвським. Щоправда, невідомо ще, кому більше пощастило, бо молода акторка Клавдія Коршунова за чотири дні вивчила роль і, за словами знавців, нічим не поступається Кориковій, яка занадто високо задерла свого і так кирпатого носа.