Найкрасивіша киянка вчиться в Академії

Цього тижня в столиці уже вшістнадцяте відбувся конкурс краси. У Театрі оперети журі (у складі якого, до речі, були не лише чоловіки, а й представниці прекрасної статі) обрало «Міс Києва-2004».

Корону найвродливішої киянки із рук торішньої столичної міс Лесі Матвєєвої отримала вісімнадцятирічна білявка, студентка другого курсу Академії муніципального управління Юлія Чернишова. Дівчина, яка в лютому наступного року боротиметься за корону «Міс України», з чотирнадцяти років – у модельному бізнесі. Але в конкурсі краси брала участь уперше. Професію ж собі Юля обрала серйозну: буде кібернетиком. І хоча, на думку голови конкурсного комітету Лілії Кузнецової, цьогорічна міс поки що не вміє ходити по сцені, як личить зірці, але головне, що вона розумна й інтелігентна. Сама ж Юля обіцяє попрацювати над собою, найбільше уваги приділивши ходьбі, аби на конкурсі «Міс Україна» довести, що її нинішня перемога – невипадкова.

Не залишилися без нагород та корон і ще три учасниці конкурсу. «Першою Віце-Міс» стала Катерина Чайка. Титул «Міс фото» і подарунок від Київського ювелірного заводу отримала Зоя Литвин. Глядачі ж свої симпатії з відповідною короною віддали Анастасії Сірик.

А загалом нинішній конкурс вразив хіба тим, що за корону найвродливішої киянки боролися надзвичайно юні створіння, майже діти. Не завжди зграбні, дуже схвильовані, але таки й справді вродливі.