Віка покаже рок-н-рол з філософією

Сестричка Віка повернулася до України із США, де жила з літа 1993 року.

Львівська газета «Високий замок» повідомляє, що українська панк-діва планує відновити співочу діяльність та показати, що таке справжній рок-н-рол. Одинадцять років тому Віка Врадій поїхала з концертами до Нью-Йорка та й залишилася там, із сином. Музичної кар’єри в Америці зробити не вдалося, хіба що іноді Віка співала в клубах. Сестричка Віка також працювала водієм лімузина в музичній компанії: возила зірок на церемонії вручення «Гремі» та «Оскара».

Нині співачка живе у Львові, вивчає стан вітчизняної шоу-інду-стрії. Вона вважає, що ніша, яку вона займала в Україні наприкінці 80-х – на початку 90-х, і досі вільна та незаповнена. Сестричка Віка знайомиться з видавцями та агенціями, а також збирає новий гурт. Музикантів пані Віка планує знайти у «старій гвардії» рокерів. Водночас молоді музиканти теж мають змогу потрапити до справжнього рок-н-рольного гурту.

«Зараз мені хочеться писати пісні з присмаком філософії, щось на кшталт останнього альбому Ніни Гаген», – каже Віка Врадій. До речі, сестричка Віка – давня шанувальниця німецької королеви панк-року, їй вдалося навіть познайомитися з Ніною Гаген під час концерту зірки в Нью-Йорку.

Найближчим часом Віка планує  видати збірку «Вибране», в основі якої буде альбом «Тинди-ринди forever» та окремі пісні з платівки «Америка – голі баби». Альбом і платівку видавали лише на касетах і вони є надзвичайно рідкісними.

Крім того, пані Віка планує заявити про себе і на театральній сцені. Зокрема, вона мріє про відкриття в столиці театру-кабаре.