Діамантовий фініш Мар’яни

Чарівна русокоса тернопільчанка Мар’яна Гапунець вирушить на різдвяні свята до Нью-Йорка, аби поборотися там за чвертьмільйонний контракт. Він, до речі, вважається найбільшим за призовою сумою в індустрії світових модельних конкурсів. А виплачуватиме її майбутній переможниці всесвітньо відоме американське агентство «Ford». Саме воно, нагадаю, свого часу відкрило для сильної половини людства таких зірок, як Наомі Кемпбел, Шерон Стоун, Брук Шилдс, Кім Бесінджер та ін. Проте не тільки іноземкам судилося красуватися на престижних глянсових обкладинках. Зокрема, як відомо, торік до сонму зірок першої величини було тріумфально зараховано і нашу Наталку Гоцій. І от зараз такий же, по суті, винятковий шанс здобула юна 19-літня Мар’яна.

Але тепер про все по порядку. Цього року у всеукраїнському фіналі конкурсу «Супермодель світу» взяло участь 17 кандидаток. Причому вперше заключне шоу вирішили провести не в столиці, як звично, а в індустріальному Донецьку – на сцені театру опери і балету імені А.Солов’яненка. Учасницям було надано всі умови для підготовки й відпочинку (проживання в елітному готельному комплексі «Вікторія», по вечорах – більярд, плавання, боулінг, дискотеки). Тож на театральні підмостки конкурентки виходили бадьорі, готові до нелегкого змагального двобою. За усталеною конкурсною вимогою у них було чотири подіумних виходи.

Як нам вдалося з’ясувати в розмові із членом журі, президентом агентства «Karіn» Владою Литовченко, на перемогу реально претендували п’ять учасниць: Марія Лиса (Дніпропетровськ), Настасія Грицингер (Донецьк), Вікторія Рожанська (Київ), Олена Щербань (Дніпропетровськ), Мар’яна Гапунець (Тернопіль). Після недовгої ради вимогливих суддів саме на тернопільчанці й зупинився їхній вибір. Крім свого законного титулу і бажаної путівки до Нью-Йорка, Мар’яна також одержала діамантове кольє, годинник із діамантами, дисконтну клубну карту та багато інших жіночих аксесуарів.