Ярмарки, ярмарки!

ПІслязавтра з 9.00 до 16.00 у Дарницькому районі на вул. Ревуцького працюватиме загальноміський ярмарок з продажу плодоовочевої, сільськогосподарської продукції та інших продовольчих товарів. У широкому асортименті підприємств торгівлі, харчової та переробної промисловості міста буде представлена плодоовочева продукція, соління, фрукти, м’ясо, птиця, риба, ковбасні вироби, крупи, борошно, цукор, олія, продукція бджільництва, інші продовольчі товари  та продукція ресторанного господарства.
На ярмарку також буде представлена продукція сільськогосподарських виробників та переробної промисловості з Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Полтавської та інших областей України.


***

За підтримки депутата Київради П.Кривоноса Солом’янська районна державна адміністрація організовує районний ярмарок з продажу плодовоочевої продукції та продовольчих товарів, який відбудеться 23 жовтня.

У ярмарку візьмуть участь підприємства харчової переробної промисловості та сільськогосподарські виробники м. Києва, а також Київської, Полтавської, Сумської, Чернігівської, Черкаської і Житомирської областей. Учасники та відвідувачі зможуть не тільки придбати за цінами виробників плоди, овочі, борошно, крупи, живу рибу, м’ясні та молочні товари, а й змістовно та цікаво провести свій час.

Ярмарок триватиме з 9 до 16 години на розі вул. Єреванської та Уманської (поруч з Палацом школярів).