Творити дива може кожен

Хочеш жити заможно – немає нічого легшого! Хочеш бути здоровим – це в твоїх руках! Хочеш, щоб твої найзаповітніші мрії здійснилися – цього досягти дуже легко! У світі немає нічого неможливого для нас...

У цих, на перший погляд, неймовірних та дещо зухвалих твердженнях майже кожен засумнівається. І не дивно: попри те, що це все звучить дуже спокусливо, більшість із нас ніколи навіть не намагалася це перевірити. Як відомо, людина, як істота розумна, здатна аналітично мислити.

Але вся техніка, всі винаходи та технології, якими користується зараз людство, ніщо порівняно з тим, на що здатен людський розум. Авжеж, як відомо, наш мозок використовує лише малу частину – до 5 відсотків своїх можливостей. Тобто у нас у запасі – величезний нереалізований потенціал!

Нам треба лише «розкоркувати» ту неосяжну інформацію, що закладена в розумі кожного з нас, та почати використовувати її. Ті, хто вже зробив це, зараз без проблем можуть керувати механізмами на відстані, змінювати хід подій, виліковувати себе та інших від хвороб і просто перетворювати чорні смуги свого життя на білі за допомогою самої лише сили думки! І це цілком реально! Невже цього не хоче кожен з нас? Для цього не треба бути обраним – досить мати голову на в’язах, бажати щось змінити в своєму житті та вірити в те, що це у вас обов’язково вийде.

Уся наша біда лише в тому, що ми не вміємо правильно налаштувати свій мозок на те, щоб він давав нам максимальну користь. А для цього існує багато нескладних методик, які просто необхідно знати кожному з нас.

Де вчать чудотворців?

В Україні зовсім недавно, у грудні 2003 року, відкрився Центр «Гармонія» – представництво в Україні видатного вченого, екстрасенса та цілителя, академіка Григорія Грабового* – одного з восьми найсильніших у Всесвіті. Єдиний ресурс, який використовує Григорій Петрович, – це інформація про справжні можливості людей. Він розробив та дав людству конкретні методики саморозвитку, опанувати які може кожен. Центр у Києві очолила його учениця та представник Ірина Козленко. Ірина Леонідівна проводить семінари з техніки гармонізації подій Г.Грабового, які можна назвати «школами чудотворців». Після навчання люди стають здатними творити дива «власними руками», а точніше – силою власної думки.

Неймовірне стане звичайним

Поспілкувавшись із присутніми на семінарі, була вражена тим, як безпосередньо та легко вони говорять про те, чого досягли, використовуючи вивчені методики. Для цих людей неймовірне вже стало звичайним.

– Вилікувала від грипу всю сім’ю за один день, без ліків.

– Навчилася керувати маршрутними автобусами: тепер, коли захочу поїхати кудись – на зупинці, коли підходжу, з’являється саме той, що потрібен.

– У мене поліпшився зір, тепер я працюю без окулярів.

– Навчився нейтралізовувати дію алкоголю в своєму організмі. Тепер, якщо хочу, можу зовсім не п’яніти, хоч би скільки спиртного випив. Хоча раніше мені досить було понюхати пляшку, щоб перестати себе контролювати. А можу нейтралізувати алкоголь у всій пляшці, якщо треба, щоб всі були тверезі.

– Нашій фірмі несподівано повернули борги, усім виплатили зарплатню.

– У нас вдома ще на Новий рік ялинка не осипалася, пустила порості. Стояла більш як два місяці, й здавалося, що її тільки-но принесли з лісу. Я домігся цього завдяки методиці Г.Грабового. Потім використовував її на дачі – врожай цього року був дуже гарний. Ще я намагався впливати на жуків та кротів, й вони залишили мій сад й город. Уперше обійшлися без хімії.

– Мені терміново були потрібні 500 доларів для того, щоб сплатити за навчання дочки. Думала про це і отримала гроші за два дні: на роботі несподівано виплатили премію саме на таку суму.

– Я планую на день стільки ділових зустрічей, скільки раніше планував на два-три дні, і всі, хто мені потрібен, опиняються на місці в потрібний час і мають можливість мене прийняти. Якщо на якісь зустрічі не хочу йти, переношу або відміняю їх, прислухаючись до своєї інтуїції. І вона мене вже не підводить. Нині мій бізнес приносить набагато більше прибутків, ніж раніше.

– Я влаштувався на роботу, про яку давно мріяв.

– Я вийшов із дуже скрутної ситуації без втрат, хоча до курсу в Ірини Леонідівни ситуація здавалася мені просто безвихідною.

– Моїй фірмі терміново  потрібні були фахівці для важливого проекту. Була дуже здивована, коли третина моїх співробітників звільнилася. Спершу гадала, що метод, який запропонували мені в Центрі, не працює. Однак вже через день за оголошенням мене розшукав цілий колектив професіоналів, які давно мріяли про такий проект. Звичайно, я їх з радістю взяла на роботу, й задуми втілюються у життя. Потім, проаналізувавши все, зрозуміла: співробітники, які звільнилися, не впоралися б із цією роботою й підвели мене й себе. Методика Грабового допомогла мені не лише набрати людей, а й відібрати спеціалістів, які вивели мою фірму на  новий  якісний  рівень.

– Навчився змінювати запах трійного одеколону на аромат чудових парфумів. Уже після першого заняття. Опановую нові техніки гармонізації з курсу.

– Раніш викликала чоловікові «швидку» через день – зараз знімаю йому кризи сама, без ліків. Загалом, у нього й у мене помітно поліпшився стан здоров’я, а у нашому віці це диво. Досягнемо разом повного здоров’я, потім прийдемо до Ірини Леонідівни вивчати курс омолодження.

– Мені «творити дива» не дуже вдається, хіба що «дрібні»: структуру речовини можу змінити, це ми ще на першому занятті навчилися, можу регулювати рух маршруток, у серці біль навчився знімати, з дітьми стосунки поліпшилися... Ну що ще? От хотів, щоб виросли зуби, які випали ще багато років тому. Ясна сверблять, наче зуби ріжуться, але ось вже два тижні про них думаю, а вони ще не виросли (веселий сміх присутніх). А дружина на курси не ходить, я разом з нею домашні завдання виконую, так у неї успіхи кращі, ніж у мене...

Треба на мить стати дитиною

І це далеко не повний перелік того, чого можна досягти, використовуючи методики гармонізації подій академіка Григорія Грабового. Вони універсальні, й навчитися може кожен.

Щоправда, деяким дорослим досить складно спочатку перенестися з реального світу до гармонійного й зрозуміти, що методики, яких вчать у Центрі «Гармонія», формують тільки позитивні події і працюють відповідно.

Приміром, доймає сусіда-алкоголік – не намагайтеся за методиками Грабового його «звести зі світу» – не спрацює; краще побажайте йому кинути пити, знайти хорошу роботу, щастя, достатку, удачі – й цим внесіть гармонію до його та своїх подій. І буде у нього, як у листоноші Пєчкіна з відомого мультика: «Я ж тому злий був, що велосипеда не мав! Тепер інша річ». – Майже класика. Бажайте собі й іншим приємних, позитивних подій – і все здійснюватиметься!

А ось діти, які вірять у Діда Мороза та добрі казки, не заглиблюючись у суть методів, у те, «буває таке чи ні», приймають їх просто на віру, легко використовуючи за будь-яких обставин.

Висновок: треба на мить уявити себе дитиною й просто помріяти про навіть найнеймовірніші події. А потім, відкинувши всі сумніви, правильно забажати й здійснити свої мрії. Це ж так просто!

Я теж записалась на базовий курс.