Пиво до святкового настрою

Сто тисяч пляшечок плюс повна комп’ютеризація виробництва. Приблизно такими словами можна прокоментувати те, що я побачив травневим днем на столичному пивзаводі «Оболонь».

З нагоди запуску нової лінії розливу бурштинових напоїв, оболонці влаштували справжнє свято. Високі гості з київської мерії і Держдепартаменту продовольства України, партнери з німецького концерну KHS і представники мас-медіа  спромоглися не тільки послухати музику «біло-зеленого» оркестру, а і cкуштувати свіжого «Фірмового» пива.  А тим часом одна з найпотужніших у світі лінія видала свої перші 100000 пляшок напою за годину. Як з’ясувалося пізніше, цей проект обійшовся ЗАТ «Оболоні» в 20 млн. доларів і має окупитися за п’ятнадцять років експлуатації. З таким обладнанням, на думку почесного президента компанії, народного депутата України Олександра Слободяна, оболонці мають шанси не тільки збільшити обсяги виробництва, але й значно посунути своїх конкурентів на внутрішньому й зовнішньому ринку.

Запуск нової лінії приурочено до Дня Києва, щоб під час святкування кияни і гості столиці не відчували нестачі столичного пива і доброго настрою.