Сучасні авто для міліції


Першотравневого ранку на тротуарі навпроти входу до столичної мерії вишикувалися міліцейські автомобілі і мотоцикли. Серед них були й зовсім новенькі іномарки, ще без держномерів.

Київський міський голова у супроводі голів районів, начальників управлінь розпочав огляд автомобілів. Олександр Омельченко цікавиться ціною і час від часу віддає певні розпорядження. Він вручив ключі від чотирьох «УАЗів» водіям.

Начальник Головного управління МВС України у Києві Олександр Міленін на наше прохання прокоментував цю подію так:
– Постанова Кабміну передбачає пільги на придбання службових автомобілів для МВС. Це виставка авто, які входять до переліку пільгових. Пропонуємо столичній і районним адміністраціям оглянути цю техніку, щоб за рахунок своїх коштів придбати її для підрозділів міліції.
Олександр Омельченко розповів:

– Щоб зміцнити міліцейську матеріальну базу, ми придбали вже понад 400 автомашин. Забезпечили технікою пожежні служби. Повністю оновили транспорт ритуальних служб. Карети швидкої допомоги за останні сім років оновили вже двічі. Програму технічного оснащення правоохоронних органів вирішуватимемо в масштабах як міста, так і всіх районів. Усе, що стосується технічного забезпечення європейської поліції, має бути і в структурах київської міліції.