Високоморальна «Глюкоза»

В Україні триває турне модної групи «Глюкоза»: 3 травня відбудеться виступ у рамках «Таврійських ігор», а 20 травня – концерт у Києві.

Саме в Україні Наталя Іонова, солістка «Глюкози», зустріла своє 18-річчя (23 квітня). Середню школу вона закінчила минулого року. Тоді ж, у травні,  вийшов її дебютний  альбом «Глюкоза Ностра». Вихід наступної платівки заплановано на осінь цього року. Тим часом Наталя мріє про вступ до театрального інституту та стрибок з парашутом, гастролює та збирає нагороди. Так, «Глюкоза» була визнана найкращим російським виконавцем на врученні європейських музичних нагород –  група в цій номінації перемогла «Тату», «Ленінград», «Сплін», «Дискотеку «Аварію».

Спеціально до першого квітня Наталя Іонова записала жартівливу пісню разом із Вєркою Сердючкою. Ініціатором цього дуету виступив продюсер «Глюкози» Максим Фадєєв, самі ж виконавці навіть не встигли познайомитися – працювали на студії окремо.

До речі, в «Глюкози», як і у Андрія Данилка, з’являється багато двійників. Скажімо, нещодавно в Таллінні відбувся концерт, у якому брала участь фальшива «Глюкоза» – дівчина в супроводі підтанцьовки.  Вочевидь, таке «пародіювання» викликано тим, що «Глюкоза» – проект віртуальний, і лише нещодавно пані Іонова показала справжнє обличчя. Вона натуральна білявка з зеленими очима.

В Україні, звісно, перебуває справжня «Глюкоза». Концерт відбувається одразу реальний та віртуальний. Останній – за допомогою шести проекційних екранів, на яких демонструються фрагменти відеокліпів, хроніка із життя групи, спеціально створені 3D-ролики. Над цим відеонаповненням упродовж чотирьох місяців працювала група художників-аніматорів.
На сцені, крім Наталі, виступатиме група з п’яти музикантів. Причому троє з них володіють унікальними інструментами. Володимир Горовенко (до речі,  наш співвітчизник)  грає на клавішних, що закріплені на рухомій пружині. Гітарист Денис – на двох гавайських гітарах, бас-гітарист Антон – на інструменті, що називається «стік-бас». Його винайшов Чепмен у 70-ті роки, грають на ньому, як на піаніно. Музиканти  своєрідно одягнені – в циліндри, плащі, схожі на американських льотчиків, костюми «інопланетян»…

Сама Наталя також буде оригінально одягнена. Вона сказала, що ні за які гроші не знялася б оголеною для еротичного журналу. «Для мене мораль значно важливіша за гроші», – заявила дівчина.