Шана ветеранам і матерям

Травень, як завжди, щедрий на свята. Так, 9-го відзначатимемо 59-у річницю Перемоги, а 15-го – міжнародний День сім’ї та матері.

Столиця вшановуватиме ветеранів Другої світової святковими концертами, їх запросять на урочистий прийом в мерію, для них влаштують зустрічі з молоддю. У кожному домі, де мешкають учасники війни, отримають поштову листівку із привітанням Київського міського голови Олександра Омельченка. Для них передбачена матеріальна допомога: Герої Радянського Союзу отримають по 1000 гривень, а їхні вдови – по 100. Адресну допомогу одержать і батьки, які доглядають психічно хворих дітей.
День Матері дедалі більше утверджується у нашому житті. Нині до цього свята буде приурочена зустріч з матерями у столичній держадміністрації, концерт у Театрі оперети, свято у військовому ліцеї імені Богуна. Мами-породіллі, які зустрічатимуть його у пологових будинках, отримають подарунки від мера міста.

Про все це йшлося на засіданні розширеної колегії Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці столичної держадміністрації.