Створено клуб волонтерів

Нещодавно у Будинку вчителя відбувся зліт волонтерів Червоного Хреста Києва, на якому було створено міський молодіжний Клуб волонтерів Червоного Хреста.

Близько п’ятдесяти учасників з усіх районів  столиці – старшокласники, студенти, молоді вчителі, працівники соціальних служб для молоді,  патронажні сестри Червоного Хреста  жваво обговорювали статут та перспективи діяльності нової організації.
Зліт, що відбувся в рамках проекту Національного товариства та Міжнародного Комітету Червоного Хреста «Досліджуючи гуманітарне право», відкрила голова Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України Віра Міленко. Щиро, жваво і з гумором спілкувався з молоддю головний  спеціаліст міжнародного відділу Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Андрій Будник. У такому безпосередньому спілкуванні розкривалися дуже важливі речі – гуманність і милосердя, доброта і людська гідність, соціальний захист і екологія, які становлять серцевину діяльності товариства. По-справжньому цікаво і неформально відбулася також презентація кандидатів до ради молодіжного клубу та затвердження її складу.