Батончики яловичі заливні

600 г яловичини (частина задньої ноги), 3 склянки м’ясного бульйону, 20 г желатину, 90 г консервованого зеленого горошку, 1-2 варені моркви, солоний огірок, консервований солодкий перець, 100 г майонезу, 1 ст. ложка томатного соусу, зелень, сіль, перець чорний мелений.

М’ясо зварити цілим шматком з морквою, цибулею, білим корінням, остудити і нарізати тонкими широкими скибочками. Варену моркву, очищений від шкірочки і насіння солоний огірок і консервований болгарський перець подрібнити, додати зелений горошок, посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом з томатним соусом і ретельно перемішати. Покласти цей фарш на скибочки м’яса, згорнути їх рулетами і викласти в глибокий таріль. Желатин розчинити в м’ясному бульйоні, залити наполовину рулети й остудити. Покласти на кожен рулетик кружальця вареного яйця, гілочки зелені, залити рештою желе і знову остудити. До батончиків можна окремо подати майонез з подрібненими корнішонами і зеленню.