Поминальні дні: адреси, тарифи, графік

Київський міський голова Олександр Омельченко своїм розпорядженням затвердив заходи Головного управління ритуальних послуг щодо підготовки та проведення поминальних днів на міських кладовищах 18-21 квітня та 9 травня 2004 року.

Київському комунальному об’єднанню «Київзеленбуд» доручено організувати завезення чорнозему на кладовища для благоустрою поховань інвалідів, учасників війни та малозабезпечених верств населення.

Тариф для проїзду до міських кладовищ у поминальні дні в автобусах транспортних підприємств комунальної власності встановлено у звичайному розмірі.

Перевізникам усіх форм власності дозволено в поминальні дні перевозити пасажирів до кладовищ не лише за постійними маршрутами, попередньо узгодивши свій шлях із Головним управлінням промисловості, транспорту та зв’язку столичної держадміністрації. При цьому тариф за проїзд в одному напрямку не перевищуватиме однієї гривні.

18 квітня 2004 року буде заборонено паркування автотранспорту на вул. Електротехнічній та заїзд на вул. Крайню транспортних засобів, крім автобусів великої місткості та спецтранспорту.

Водночас 18 квітня буде відмінено роботу ринків «Троєщина», «Фермер», ринків поблизу станції метро «Петрівка» («Речовий», «Книжковий», «Господарський») та ринку «Деміївський» (останній не працюватиме також 20 квітня).

Нагадаємо графік проведення поминальних днів на міських кладовищах: 18 квітня – Лісове, Лук’янівське, Совське, Святошинське, Пуща-Водицьке, Чапаївське, Пирогівське, Корчуватське, Братське, Солом’янське, Мишоловське, Шулявське, Південне, Північне, Старообрядне; 19 квітня – Дарницьке, Позняківське, Куренівське, Звіринецьке, Біличанське, Бортничанське, Троєщанське, Вигурівське, Жулянське; 20 квітня – Байкове, Биківнянське, Михайлівське; 21 квітня – Міське (Берківці); 9 травня – Військове.

Інф. «ВК»