«Хіповська» сутність Пінк

Співачка Пінк виконає роль легенди світової музики Дженіс Джоплін. У зйомках фільму «Шматочок мого серця» про життя видатної хіпі також візьме участь Рене Зельвегер. Розпочнеться робота влітку цього року.

Пінк на таку відповідальну роль обрали, коли на кастингу вона виконала кілька пісень з репертуару Джоплін. Загалом, Пінк була її великою фанаткою. В одній з пісень останнього альбому Пінк є такі рядки: «Я пробула тут всього 27 років, але моє життя вже скінчилось». Відомо, що саме у цьому віці, 1970 року, померла Дженіс Джоплін – від передозування героїну.

Крім творчої роботи, Пінк бере участь у кампанії з підвищення політичної активності американської молоді. Вона закликає своїх шанувальників узяти участь у соціальних процесах і, зокрема, майбутніх президентських виборах. Крім того, співачка бореться за чуйне ставлення до тварин у рамках відповідної організації.

«Я розчарована в людях, адже вони відвикли протестувати, досягати своєї мети, – зізнається Пінк, – іноді мені здається, що я народилася пізніше свого часу, адже мені ближчі часи розквіту хіпі, коли у кожної людини був свій погляд, що відрізнявся від інших. І, найголовніше, люди не боялися говорити про нього вголос».
До речі, минулого року, для американських та європейських підлітків «найбільш гідним зразком для наслідування» стала саме Пінк.