Інтернетівська сваха

Користувачів Інтернет-мережі стає дедалі більше. Одні використовують його для роботи, інші – задля розваги, втікаючи від самотності, намагаючись знайти друга подекуди в іншому кінці світу. Іноді спадає на думку: інтернет-знайомства – це така собі віртуальна сваха. Саме її послугами скористалися Лариса та Алішер. Ця молода сім’я вже має чарівну донечку. Вони щасливі, що доля, чи то пак Інтернет їх звів.

– Я користувалася Інтернетом виключно у справах, – розповідає Лариса. – Та якось зайшла до чату, щоб поспілкуватися. Щоправда, раніше вважала це розвагою і ніколи не сприймала таке заняття серйозно. Та Алішер мене зачарував. Його запитання, мої відповіді – все сталося само собою. Він попросив мій номер телефону, і я не відмовила. Спершу мене вразило його незвичайне ім’я, потім я захотіла почути його голос.

– Того вечора, мій сусід по кімнаті пішов на побачення, сидіти над підручниками набридло, – згадує Алішер. – Я почувався самотньо, отож зайшов до чату, щоб просто поспілкуватися. Побачив Ларису. Привітався, вона дуже швидко відповіла. Взагалі я ніколи не сприймав Інтернет як місце для знайомства і вважав людей, які там зависають, нецікавими, з якимись комплексами. Проте Лариса ніби загіпнотизувала мене, і я попросив номер її телефону. Далі знахабнів і запитав, чи можу зателефонувати негайно. Ми проговорили всю ніч. Незабаром запросив її на побачення. Я був закоханий у Ларису ще до того, як її побачив. А зустрівся – зрозумів, що моє серце мене не підвело.

Лариса та Алішер почали зустрічатися, а через три місяці одружилися. Сім’я вийшла дружною і щасливою.

Але в таких знайомствах є не лише позитив, а й негатив. Адже ніхто не дасть гарантії, що на тому боці сидить людина із здоровою психікою, не злочинець, який шукає жертву.

А ще чати рясніють оголошеннями про різні сексуальні послуги та пропозиції. Є шанувальники віртуального сексу. Та все ж краще, коли все в житті відбувається природно – знайомство, перше побачення, квіти, а в серці звучить неповторна музика. Її звуки запам’ятаються назавжди.