Дякуємо нашій «Єдності»

Колектив Подільського районного товариства інвалідів «Єдність» зовсім молодий. Працюємо ми всього півтора року, але навіть за цей короткий час встигли відчути турботливе піклування про нас, людей з фізичними вадами. Ми часом забуваємо про свої функціональні обмеження, коли відвідуємо наше товариство. Тут нас завжди привітно зустрічають, надають благодійну допомогу. Якщо у кого дозволяє здоров’я, – працевлаштовують.

Нас тут одягають і взувають. Одержуємо продуктові набори й побутові товари повсякденного користування. Надають нам ліки. Передплачують газети. І всі ці клопоти лежать на плечах маленького жіночого колективу, мета діяльності якого – соціальний захист і благодійна допомога інвалідам.

Вони й самі мають певні проблеми зі здоров’ям, але працюють, не покладаючи рук, щоб допомогти іншим. Дарують людям можливість радіти життю, допомагають хоч би на певний час забути про недуги, про наше жебрацьке існування. Усі ми, хто отримав допомогу і розраду, хочемо подякувати турботливим жінкам і побажати їм здоров’я, тепла і злагоди в їхніх родинах. Висловлюємо подяку голові товариства Катерині Юр’євій, інваліду I групи; Аллі Перцевій, бухгалтеру, інваліду III групи; Людмилі Барахтян, секретареві, інваліду II групи; інспекторам із соціальних питань Людмилі Каращук, інваліду I групи; Катерині Саламак, Валентині Розумій.

Б. СЕМЕНЕНКО, Л. ХАЯН, А. КЕЛЬВИЧ – всього 79 підписів