До чистих джерел

Задля активізації щорічного міського конкурсу «До чистих джерел», започаткованого 2001 року, та у зв’язку з потребою приведення Положення про цей конкурс у відповідність до вимог законодавства Київський міський голова Олександр Омельченко розпорядився внести зміни та розпорядження до Положення про конкурс.

Відтепер комісію із проведення конкурсу в складі 17 осіб очолюватиме заступник голови КМДА – начальник Головного управління земельних ресурсів Анатолій Муховиков. Координацію робіт, що проводяться в рамках конкурсу, покладено на Управління охорони навколишнього природного середовища.

Мета конкурсу – розширення практичної природоохоронної діяльності, спрямованої на охорону й поліпшення в Києві стану джерел, водойм і річок, раціональне використання водних ресурсів, підвищення екологічної і правової обізнаності громадян.
Матеріали для участі в конкурсі приймаються до 1 серпня цього року за адресою: 03680, м. Київ, вул. Дехтярівська, 31, Управління охорони навколишнього природного середовища КМДА. Телефони для довідок: 213-71-39, 213-32-56, 234-45-47.
Переможці визначатимуться за найвищою сумарною оцінкою конкурсної роботи за багатьма номінаціями.

Організатори конкурсу визначають одного першого, одного другого, двох третіх переможців у кожній номінації. Розміри заохочення переможців визначаються залежно від розміру призового фонду напередодні нагородження.