Мобільник коштував життя

Трагічно закінчилася чергова прогулянка молодої пари київським Парком партизанської слави – двоє невідомих, погрожуючи ножем, намагались відібрати мобільні телефони. Юнак захищався, і грабіжники вдарили його ножем у груди.

 Як повідомили в центрі громодських зв’язків ГУМВС України в Києві, інцидент стався ще двадцять п’ятого березня, однак зловмисників вдалося затримати лише тепер. Унаслідок нападу вісімнадцятирічний хлопець загинув на місці, а злочинці втекли. Втім, довго бігати їм не довелося – підлітків затримали співробітники правоохороннихорганів. Зараз грабіжники знаходяться в камері попереднього утримання.

За словами затриманих, до Києва вони приїхали з Бєлгорода. Правоохоронці вже встановили, що до убивства хлопці намагалися пограбувати перехожого в Гідропарку, однак той зумів захиститися від нападників.

Смерть знайшов на чужині

У Києві невідомі злочинці убили 41-річного громадянина Ірану. Встановлено, що загиблий був директором одного з приватних підприємств. Його тіло з двома ножовими пораненнями знайшли в кабінеті офісу його фірми, що на вулиці Марини Раскової в Дніпровському районі столиці.

Ніж як останній аргумент

Днями співробітники правоохоронних органів Дніпровського району столиці розкрили вбивство, що сталося в одному з будинків на вулиці Тампере. З’ясувалося, що 33-річного чоловіка зарізала його ж співмешканка.

Як повідомили в ЦГЗ ГУМВС України в Києві, стосунки між чоловіком і жінкою були доволі напруженими, часто виникали суперечки, які завершувалися бійкою. Вірогідніше за все, під час чергового скандалу жінка і взяла до рук ножа, використавши його як останній аргумент.

Підозрювана, напевне, перебувала в нетверезому стані, тому що обставин скоєного пригадати не може.

Гра завершилася трагічно

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, страшна трагедія сталася  в  селі Булавинське Єнакіївської міської ради Донецької області – двоє маленьких дітей під час гри впали у відстійник шахти «Булавинська» і потонули.  Їхні тіла вдалося знайти лише через сорок п’ять хвилин.

Старшому з дітей було п’ять років, а молодшому –

чотири. Про подію повідомили МНС лише наступного ранку, місцеві жителі витягли тіла загиблих самостійно. Проводиться розслідування, встановлюються всі обставини трагедії.

В Одесі попереджено вбивство

Співробітники управління Служби безпеки України в Одеській області під час спецоперації затримали українського громадянина, який  готувався до замаху на життя членів однієї з відомих в Одесі родин.

Зловмисник – у минулому майстер спорту зі стрільби – для здійснення вбивства активно вишукував можливості придбання бойової вогнепальної зброї великої потужності, оснащеної глушником.

Унаслідок проведених оперативно-розшукових заходів співробітники спецслужби виявили схованку, у якій зловмисник зберігав кілька одиниць бойової вогнепальної зброї, гранату Ф-1, велику кількість боєприпасів, холодну зброю і засоби маскування. Щодо затриманого порушено кримінальну справу, його перевіряють на причетність до інших злочинів.

Рятувальники прийшли вчасно

Життя 19-річного Олега, 21-річного Олексія і 34-річного Ярослава уже в безпеці – співробітникам аварійно-рятувального загону селища Ясиня Рахівського району Закарпатської області вдалося знайти їхні сліди і знайти  братів серед повитих туманом гір. Як повідомили в центрі громадських зв’язків МНС, це сталося саме тоді, коли чоловіки вже збиралися розбити тимчасовий табір, щоб не змерзнути вночі. Погодні умови  наприкінці дня настільки зіпсувалися, що за долю хлопців почали серйозно вилюватися. Пішов сніг, відчутно підсилився мороз. Налякало й те, що мобільні телефони туристів не відповідали.
Нині усі троє благополучно повернулися додому.

Один із братів зізнався, що рік тому вже  мав зауваження від рятувальників через те, що не  повідомив про свій похід у гори.

Стілець – теж зброя

У Кривому Розі Дніпропетровської області внаслідок проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 22-річного громадянина Росії, який уночі 9 березня в одній з приватних кав’ярень убив стільцем сторожа і викрав з каси 1200 гривень виручки, повідомляють  у центрі громадських зв’язків МВС України.

Інф. «ВК»