Круз покинув Крус

Знамениті актори і майже однофамільці Том Круз і Пенелопа Крус більше не зустрічаються. Так стверджує сестра і прес-секретар Тома Лі Енн Деветт. За її словами, коханці розлучилися два місяці тому.

Щоправда, тоді цю новину тримали в таємниці. В одному із січневих інтерв’ю Том сказав, що найближчим часом не має наміру одружуватися з Пенелопою. Зате тепер роман, що розпочався три роки тому під час зйомок фільму «Ванільне небо», насправді закінчився. Обидві сторони кажуть, що розлучилися по-дружньому. Представник Пенелопи Роберт Гарлок стверджує, що ані Том, ані Пенелопа не знайшли собі нових супутників життя. Схоже, що остаточний розрив стався під час останньої навколосвітньої подорожі – рекламуючи «Останнього самурая».

У Голлівуді ходять чутки, що Том Круз потрапив під вплив сайєнтології – вслід за Джоном Траволтою і багатьма іншими кінозірками. Тепер Круз хоче, щоб його оточували винятково посвячені – актор відмовився від послуг прес-секретаря Пет Кінгслі, котра вірно служила йому 14 років, і взяв на її місце Лі Енн Деветт, також шанувальницю вчення Рона Хаббарда.