Не втратьте загадковості

Навіть дуже молода і, здавалося б, недосвідчена жінка інтуїтивно відчуває, коли чоловік збирається запропонувати їй руку й серце. Але існують і особливі прикмети, що свідчать про наближення цієї миті...

Він починає будувати спільні плани, усе частіше вживає в розмовах слово «ми» – ми підемо, ми зробимо, ми купимо. Мимоволі звітує перед тобою – де був, що робив. Дає тобі номери телефонів, за якими,  за потреби, його можна знайти, – службовий, друга, матері, улюбленої тітоньки. Так він підсвідомо визнає за тобою право ввійти в його життя.

Він поступово знайомить тебе зі своїми родичами і друзями, запрошує на дні народження та сімейні свята. Ви разом обговорюєте його службові проблеми, він питає в тебе поради: які шпалери купити для кухні, яка краватка найкраще підходить до його нового костюма і коли йому взяти відпустку наступного року.

Він демонструє, що відчуває відповідальність за твою долю. Це виявляється у фразах, сказаних категоричним тоном: ти повинна піти до лікаря перевірити зір, пропоную влаштувати тебе на курси англійської мови, ти маєш більше часу бувати на свіжому повітрі...

Однак, навіть якщо є всі ці ознаки, заспокоюватися все ж не варто. А ще важливіше – не припуститися дуже характерних для такої ситуації помилок… Не поводься з ним так, наче він уже став твоїм чоловіком: «привези на вечерю курку; по дорозі зайди до хімчистки; вибач, що я без зачіски і в старому халаті, не встигла причепуритися...»

Не створюй відчуття стабільності, чоловік може легко до цього звикнути і вже не схоче нічого змінювати: навіщо, адже й так добре.

 У чоловіка завжди мають залишатися почуття очікування свята, непередбачуваності, стосунків, що не окреслені до кінця.