Київ – не годівниця

Київський міський голова Олександр Омельченко вніс доповнення до попереднього розпорядження КМДА щодо встановлення оптових цін на борошно, цін та граничної торговельної надбавки на хліб і хлібобулочні вироби.

Із 23 березня реалізація хліба і хлібобулочних виробів підприємствами, що входять до складу АТ «Київхліб», за межі Києва здійснюється за діючими в Києві оптово-відпускними цінами, підвищеними на коефіцієнт 1,2.

Столичним райдержадміністраціям доручено встановити постійний контроль за реалізацією хліба і хлібобулочних виробів торговельними підприємствами, розташованими на території районів, та вжити заходів щодо недопущення зменшення обсягів їх реалізації киянам за рахунок продажу оптовими партіями перепродавцям для вивезення за межі міста.

З повним текстом розпорядження Київської міської державної адміністрації від 19.11.2003 р. № 2172 «Про встановлення оптових цін на борошно, цін та граничної торговельної надбавки на хліб і хлібобулочні вироби» можна ознайомитися в Інтернеті на офіційному веб-порталі Київської міської влади за адресою: http://www.kmv.gov.ua/press.asp?ld=22973.