До призову, шикуйсь!

Відповідно до Закону України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців та черговий призов громадян України на строкову військову службу в квітні – травні 2004 року» Київський міський голова Олександр Омельченко підписав розпорядження про створення міської призовної комісії.

Комісію із 10 представників різних управлінь і відомств столиці очолив заступник голови КМДА Валерій Бідний. Головам районних держадміністрацій доручено створити районні призовні комісії та забезпечити військові комісаріати на період підготовки і весь термін проведення призову автомобільним транспортом, укомплектувати районні медичні комісії лікарями-спеціалістами, забезпечити  їх медикаментами та інструментарієм.

Головне управління МВС України в м. Києві надаватиме допомогу військкоматам столиці щодо розшуку призовників, які ухиляються від призову. Головному управлінню охорони здоров’я та медичного забезпечення доручено організувати роботу міської лікарської комісії з 10 березня до 7 червня 2004 року для проведення контрольного медичного огляду призовників.
Голові Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації на період відправок призовників доручено організувати приготування гарячої їжі в їдальні міського збірного пункту, виділити для її роботи обслуговуючий персонал. Головне управління промисловості, транспорту та зв’язку КМДА на весь період підготовки та проведення призову має виділити міському військовому комісаріату автотранспорт.